AIDILFITRI GIVEAWAY BY FAYE AND FRIENDS


Lagi setengah jam lagi nak pukul 5.. officemate masih lagi sibuk settle kan maklumat pencalonan pingat untuk Negeri Kelantan. Sementara tu sempatlah ciktie join giveaway by Faye ni sekejap. Jom reramai kita join giveaway sebagai tanda sokongan pada Faye jom.

Klik je banner tu ya.

Lagipun sebenarnya ciktie telah ditag oleh MV untuk join GA ni. Jadi balasanya sekarang ni ciktie nak tag hmmm diorang dua ni la pula ya.




16 comments:

  1. Thanks sebab join..harap lebih ramai lagi yang join

    ReplyDelete
  2. all the best semoga berjaya...blogger kelantan ya

    ReplyDelete
  3. hi, terima kasih sudi join GA saya 💗 goodluck ye 😄 saya dah update senarai pesera. boleh semak di sini > https://fws00blog.blogspot.my/2017/07/senarai-peserta-aidilfitri-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. Good luck awak..Datang dari GA yang sama..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari GA yang sama.

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam..
      Terima kasih. Nanti ciktie singgah ya

      Delete
  6. singgah dari GA yg sama..good luck
    https://umifuzy.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-idilfitri-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..
      nanti ciktie singgah ya

      Delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.