Sedapnya kalau dapat bubur lambuk kg.baru. Panas2 dan makan time sahur memang terangkat. Terbuka terus mata tak jadi nak sambung tidur dah lepas tu hikhik

Kalau ikutkan bubur lambuk tu biasanya diagihkan setiap hari selasa gan khamis. Tapi tu tahun lepas la..tahun ni tak tau la kot2 berubah agenda ke.

Berpusu2 semua beratur tuk ambil bubur lambuk tu. Tapi kat sini takda bubur lambuk, bubur kacang hijau, pulut hitam, jagung ada lah. Itupun satu jenis bubur pun tak sentuh lagi hehe.. selera gan nasi melebihi segala-galanya yang ada.





Sedapnya bubur lambuk

by on 05:51
Sedapnya kalau dapat bubur lambuk kg.baru. Panas2 dan makan time sahur memang terangkat. Terbuka terus mata tak jadi nak sambung tidur dah ...
Selamat pagi uolls..
Hari ni dah masuk hari ke-5 kita berpuasa, InsyaAllah. Semoga kita dipermudahkan, aamiin.

Pagi tadi ciktie tak sempat nak bangun sahur. Malam tadi tidur lewat. Hujung minggu dah terbiasa bangun lewat, macam ni la jadinya. Tapi sebelum ni sempat gak la ciktie bangun sahur. Sekarang ni ciktie asyik sampai office lewat je. Risau jugak..duk dekat gan office tapi asyik masuk lewat :<

Alamat !! Air kat office tiada lagi la. Dari memula puasa sampai lo'nie camni. Nak solat pun susah..nak kena bertapak kat surau airport or masjid dulu huhuhu, sedihnya. Tapi airport gan office ni dekat je..apasal kat sana bekalan air tu ada je 







Air tak ada

by on 09:05
Selamat pagi uolls.. Hari ni dah masuk hari ke-5 kita berpuasa, InsyaAllah. Semoga kita dipermudahkan, aamiin. Pagi tadi ciktie tak s...
Assalamualaikum dan selamat pagi uolls.
selamat bersahur. sekejap je sekejap tadi, dah nak habis waktunya ni. Hari pertama berpuasa ramai yang awal-awal lagi dah bangun kan. Alhamdulillah, kita sebenarnya digalakkan sangat tuk bangun makan sahur macam ni. Bukan je keberkatan yang kita dapat tau..kita pun boleh tahan lapar lebih lama, nak-nak siapa yang ada gastik cam ciktie ni.

Sahur pagi ni, ciktie tak snap gambar. Tak sempat okay.
Dah lama sebenarnya ciktie tak update blog ni. Dah lama juga ciktie tak bukak tapi ada juga sesekali singgah baca satu dua blog. Mood hilang sejak2 dapat tukar balik kampung katakan hikhik..

Apapun, selamat berpuasa uolls
semoga kita berjaya harungi seharian berpuasa hari ni :>


Jom Sahur

by on 05:50
Assalamualaikum dan selamat pagi uolls. selamat bersahur. sekejap je sekejap tadi, dah nak habis waktunya ni. Hari pertama berpuasa ramai...