aai selamat petang. lagi setengah jam sebelum pintu office ditutup. ciktie baru nak main karang2 ayat hahaha. lamanya ciktie tak bw laju2 kat sini. kalau ada pun kejap2 je pastu cam mood ke tengah laut dah walaupun kat sini langsung tak nampak laut. Langit biru terbentang luas ada laaa

2/3 menjak ni ciktie asyik batuk2 je. rasanya dah lama sangat batuk ni bersama ciktie. Kicap plus limau nipis pun ciktie dah cuba cuma bukan hari2 la.. bila rasa cam ok sikit mula lah mulut ni nak makan benda manis2, pastu jadi lah batuk kembali. sekarang ni pula time my sis buat popia simpul gan mini popia yang biasa tu..yang panjang2 tu. sekali makan huk..huk..huk.. tak henti2 batuk ni. ada masa sampai sakit2 satu badan tapi still jugak ciktie nak maman hahaha

Hidup ni kejap je kan. pejam celik pejam celik dah masuk bulan Jamadiul Akhir dah. Rejab, Syaaban then Ramadhan lak kita temui. Semoga kita semua mampu bertemu Ramadhan yang akan datang ya. InsyaAllah, aamiin

Kekadang hati kita ni cukup kuat untuk terusik gan apa yang terbentang di depan mata tanpa kita perlu ketahui cerita sebenar disebaliknya. kita terlalu banyak menilai..menyimpul gan apa yang kita rasa. gan apa yang kita nampak tapi belum tentu apa yang terlihat di depan mata kita itu cerita sebenar di sebaliknya


We back or.. me back

by on 16:58
aai selamat petang. lagi setengah jam sebelum pintu office ditutup. ciktie baru nak main karang2 ayat hahaha. lamanya ciktie tak bw laj...