Colour Of Life K

Sekadar berkongsi pengalaman atau pengetahuan sebagai kenangan di kemudian hari.

Seorang Syed Nak Bloglist !

nak join klik banner ni ya

Syarat-syarat untuk sertai segmen "Seorang Syed Nak Bloglist!"

1. Anda haruslah mempunyai blog yang aktif

2. Follow blog  Seorang Syed 

3. Follow Google+ Seorang Syed 

4. Buat satu entry di blog anda bertajuk "Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!"

5. Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed dan tulis short review tentang blog Seorang Syed (kalau nak tulis panjang pun no hal)

6. Jangan lupa letak banner segmen aku di atas dan back link kepada blog ini

7. Comment entry penyertaan di bawah 


Alhamdulillah !! Sempat juga join "Segmen : Seorang Syed nak Bloglist !" tengahari ni. Dari semalam asyik tertangguh ni. In shaa Allah, esok ciktie ambil cuti nak jejalan cari barang sikit dekat KB tu. Lagipun dah lama sangat rasanya tak keluar jejalan hari jumaat ni. 

Oklah jom review blog Seorang Syed ni.. Kalau nak tau ciktie suka baca entry dia tu walaupun kekadang ciktie tak tinggalkan komen. Semua entry dia tu memang bermafaat, berinformasi, senang difahami, bersahaja. Pendek kata best la walaupun blog dia tu masih baru lagi tapi tak cam baru pun kan hehehe 

Blog Seorang Syed ni memang cukup tersusun..kemas !! widget pun tak banyak.. pemilihan warna biru tu ciktie suka sangat. lembut je warnya, cukup selesa dipandang ! Ok la syed gud luck ya




Share this article :
+
Previous
Next Post »
Comments
3 Comments
3 Komen untuk "Seorang Syed Nak Bloglist !"

Thanks Cik Tie kerana sudi join segmen saya dan review blog saya. Saya pun suka juga blog cik tie ni ha, menarik ja entrynya hehe. Bestnya shopping dekat KB. Nak ikut! haha.

Goodluck Cik Tie. Qbal follow sini dari segmen yang sama. Nice blog

assalamualaikum,

blogwalking dari segmen yang sama

https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

done follow #363

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Terima Kasih Sudi membaca
 
Template By. Kunci Dunia
Back To Top